MERGEM IMPREUNA

Serviciul Courier Scandinavian a fost format în octombrie 2014 și a îndeplinit în mod constant așteptările clienților privind nevoile lor de curierat / livrare. Serviciul Courier Scandinavian este un concurent major în industria serviciilor de curierat și de livrare. Cu ani de servicii excepționale la sute de clienți , care oferă servicii speciale de livrare, servicii de rută accesibile și transport de mărfuri expediate, am combinat experiența cu inovarea. Lucrăm ca o extindere a afacerii ,. oferind șoferi calificați și uniformi și oferind comenzi și urmărirea în timp real a tuturor clienților noștri, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Dacă NEVOIA dvs. este Locală sau în Afara orașului, un pachet mic sau un transport de marfă, există un Operator de Servicii in care Puteti Avea Incredere si acesta este Scandinavian Courier,  pe care trebuie să îl accesati.


 Serviciul Courier Scandinavian oferă numeroase vehicule de dimensiuni diferite pentru a vă satisface nevoile.

Câteva exemple ale clienților noștri actuali includ avocați, medici, contabili, profesioniști în domeniul imobiliar, distribuție la birouri, industria tipografică și companii de marketing și publicitate. Serviciile Courier Scandinavian vor continua să ofere accesibilitate și asigurare tuturor tipurilor de industrii.